Twee nieuwe advocaten versterken team Vestius

In juni 2019 heeft Vestius er twee nieuwe collega’s bij gekregen: Eliza Akopova en Sara Karem. De advocaten zijn afkomstig van een middelgroot Noord-Hollands advocatenkantoor en stappen nu over naar de balie in de hoofdstad.

Eliza is een oude bekende van Vestius. Eliza: “Ik heb hier mijn student-stage gelopen en het is fijn en voelt vertrouwd om na negen jaar hier, nu als senior advocaat, aan de slag te gaan in de sectie arbeidsrecht.” Eliza is een snelle denker en ondernemend. Zij is creatief in het bedenken van praktische oplossingen voor haar clientèle; graag lost ze al hun kopzorgen op. Eliza heeft tijdens haar advocatenopleiding een buitenstage gelopen bij de rechtbank. Daardoor kent ze de fijne kneepjes van het vak om de rechter te overtuigen van het gelijk van haar cliënt. Ze staat net zo graag werkgevers als werknemers bij. Bovendien heeft zij door een breed internationaal netwerk, regelmatig te maken met internationale kwesties.

Sara zal de sectie ondernemingsrecht van Vestius versterken en richt zich op het bredere handelsrecht (vennootschaps- en contractenrecht). Sara is assertief, analytisch en gaat voor haar cliënten door het vuur. Door haar brede (internationale) ervaring op verschillende rechtsgebieden is Sara in staat scherpe juridische inhoudelijke analyses te maken en vervolgens een praktisch en bruikbaar advies te geven.

Dit artikel is gepubliceerd in de Nieuwsbrief Vestius van juli 2019