Samenwerking FHI en Vestius Advocaten

Vestius Advocaten gaat een samenwerking aan met FHI, Federatie van Technologiebranches. Het FHI is een collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen.

Met FHI Advies biedt FHI haar leden advies met betrekking tot allerlei ondernemersvraagstukken, waaronder ook juridisch advies. Vestius Advocaten zal het al bestaande team van juridische professionals van LexSigma (o.l.v. Bob van der Kamp) aanvullen met haar expertise op het gebied van het arbeids-, contracten- en ondernemingsrecht.

Als aftrap van de samenwerking, zullen Michiel van Haelst, Lise van den Heuvel en Sander Pieroelie op 4 november 2021 tijdens het FHI HRM-Actualiteitenseminar 2021: ‘Wendbaarheid in HR-beleid’ de presentatie Actualiteiten Arbeidsrecht verzorgen. In de presentatie Actualiteiten Arbeidsrecht zullen de voetangels en -klemmen die spelen in tijden van personeelsschaarste aan de orde komen, zoals:

  • Het non-concurrentie- en relatiebeding
  • Mogelijke oplossingen personeelsschaarste
  • Overige actualiteiten, onder andere:
    • COVID-19 en het arbeidsrecht
    • Instructierecht werkgever

Bezoek voor meer informatie over het FHI HRM-Actualiteitenseminar 2021: ‘Wendbaarheid in HR-beleid’: https://fhi.nl/agenda/fhi-hrm-actualiteitenseminar-2021/.