Beëdiging nieuwe advocaten

Op 25 augustus zijn drie jongedames van Vestius beëdigd tot advocaat: Sabine Chan, Puck Keurentjes en Lusine Shahbazyan. Met de toga’s onder de arm fietsten zij naar de splinternieuwe rechtbank aan de Parnassusweg. De collega’s en familie mochten het volgen via de livestream. De patronen hebben een (opfris)cursus voor patroons gevolgd en kijken er naar uit om deze jonge professionals te begeleiden. Vestius wenst Sabine, Puck en Lusine een glansrijke toekomst in toga toe!

Sabine versterkt de sectie ondernemingsrecht van Vestius en richt zich in het bijzonder op het contractenrecht. Sabine is analytisch sterk en weet mede door haar ervaring als bedrijfsjurist praktische en heldere adviezen te geven.

Puck zal zich als arbeidsrecht advocaat bezighouden met de arbeidsrechtpraktijk zoals deze zich binnen Vestius voordoet. Puck is secuur, pragmatisch en denkt graag mee op welke wijze het gewenste resultaat behaald kan worden.

Lusine is werkzaam in de sectie ondernemingsrecht waar zij zich in het bijzonder richt op de transactiepraktijk. Lusine is een gedreven advocaat. Haar hands-on aanpak en oog voor detail stellen haar in staat de belangen van cliënten goed te behartigen.

Dit artikel is gepubliceerd in de Nieuwsbrief Vestius van oktober 2021